Hem tornat a guanyar!

Montornès en Comú ha tornat a guanyar les eleccions municipals per quarta vegada consecutiva, amb 2.762 vots (37.57%), amb un resultat de 8 regidors i regidores que entraran al nou consistori .

L’any 2007 és produïa la primera victòria de l’espai polític d’ICV-EUiA a Montornès, que no va poder accedir a l’alcaldia pel pacte de PSC+PP+CiU, que va vetar l’alcaldia a José Montero. Al 2011, ICV-EUiA tornava a guanyar i assolia la majoria absoluta desbancant al PSC que havia tingut l’alcaldia durant 12 anys. Al 2015 revalidava la victòria i ampliava amb més de 500 vots la majoria absoluta.

Ara al 2019, l’espai hereu de ICV-EUiA, Montornès en Comú, ha tingut uns resultats similars als de 2011, amb 62 vots més que en aquella ocasió, però ates l’augment de la participació amb més de 5 punts, no ha estat suficient per mantenir la majoria absoluta. Factors com la coincidència amb les eleccions europees han condicionat els resultats, així com l’aparició de més candidatures que han mobilitzat a més població.

No obstant això, la formació valora positivament els resultats que revaliden la confiança en el projecte que es va iniciar al 2011 i prendrà la iniciativa de formar govern on aspira a fer-ho obrint el diàleg amb les altres formacions que han obtingut representació i prioritàriament les que comparteixin un projecte de municipi ubicat a l’esquerra.

Montornès en Comú vol felicitar al conjunt de la població per l’augment tant important de la participació, que ha mostrat la importància de les eleccions municipals, però també agrair el suport rebut, dels 2.762 veïns i veïnes que han dipositat la seva confiança a la proposta de Montornès en Comú.

El nostre compromís amb Montornès no es mourà ni un mil·límetre i a partir de demà ja començarem a treballar amb les energies i la confiança renovades. Moltes gràcies!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s