Congelem les tarifes de l’aigua

El preu del subministrament de l’aigua es manté pel 2020. Amb aquesta congelació, hi ha marge suficient per poder fer millores de manteniment i noves inversions.

El Ple ha aprovat per unanimitat l’ordenança reguladora de les tarifes per la prestació del servei públic de subministrament d’aigua, elaborada pel Consorci de Gestió Integral d’Aigües de Catalunya (CONGIAC).

L’1 de novembre ha fet cinc anys que l’Ajuntament és el responsable directe de la gestió de l’aigua a Montornès. El municipi va recuperar el control i la planificació d’un servei que és bàsic per a la població.

A banda de les millores en el manteniment i les noves inversions que s’han pogut fer des de la municipalització d’aquest servei, la transparència en la gestió és un dels avenços que s’ha aconseguit. El consistori ha presentat l’estat de les infraestructures, les millores realitzades i les previstes i els costos del servei que estan inclosos a la taxa de l’aigua.

El que tenim clar és que la gestió d’un servei bàsic com és l’aigua no pot estar en mans privades que especulin amb els preus i en treguin profit. Per això, des de Montornès en Comú apostem també perquè l’Estat nacionalitzi altres serveis com potser la llum. De fet, una de les propostes d’Unidas Podemos és crear una empresa pública d’electricitat per fer front a l’oligopoli de les elèctriques a Espanya.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s